test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Simply Translate | Functionaliteiten Skip to main content

Functionaliteiten

De functionaliteiten in ons platform zijn er voor jou om sneller internationale stappen te maken. In een handomdraai schakel jij deze functionaliteiten in om vertalingen of meertalige content te produceren.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Kies een service

In een handomdraai alle diensten beschikbaar

1
Kies een dienst die perfect past bij jouw vertaalopdracht.
2
Geef zelf aan of je een proeflezer wilt inschakelen voor jouw vertaalopdracht.

Er zijn veel verschillende diensten beschikbaar om meertalige content te maken. Zou kan je de bron vertalen, je kunt de bron gebruiken ter inspiratie om met AI iets te creëren, of je kunt met AI een vertaling generen die dicht bij de bron blijft. De processen hiervoor zitten allemaal verwerkt in ons platform.

Achter deze processen schuilt mensenwerk. Onze projectmanagers overzien alle projecten en wij maken doorlopend analyses of de diensten die wij afleveren van goede kwaliteit zijn. De combinatie van mensenwerk, tools als ChatGPT en NMT, zorgen wij dat je snel voorzien wordt van goede meertalige content.

Betalen met tegoed

Makkelijk en snel betalen met tegoed

1
Betaal makkelijk en snel met tegoed dat je op jouw persoonlijke wallet zet
2
Directe inzage in de kosten van al jouw vertaalopdrachten

Naadloos te integreren

Onze software is rechtstreeks te koppelen met
verschillende platformen om vertalen nog eenvoudiger te maken.

1
Direct te koppelen met jouw favoriete tools of met onze API

Terminologie of SEO keywords

De juiste woorden gebruiken om beter begrepen of gevonden te worden.

Consistent gebruik van woorden zorgt voor duidelijkheid in je organisatie, of je website bezoeker en of jij vindbaar bent op het internet. De conclusie is getrokken, jij moet ervoor zorgen dat de juiste termen worden gebruikt door heel jouw bedrijfsvoering en wij hebben daar de oplossing voor.

Onze glossary helpt jouw om de vertaler of machine de instructies te geven dat er bepaalde terminologie gebruikt moet worden. In de glossary staat er een overzicht met termen die matches in verschillende talen. Onze slimme software zorgt ervoor dat de vertaler deze instructies krijgt in onze CAT en de AI zorgt ervoor dat deze consistent doorgevoerd wordt.

Nieuwsgierig naar het vertaalplatform?

We geven je met plezier een demonstratie en delen onze ervaring over welke processen en diensten het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

dashboard van het vertaalplatform Simply Translate