test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Over ons | Het management en visie & missie | Simply Translate Skip to main content

Over ons

Wij zijn ondernemend, mensen mensen, delen graag ons zakelijk inzicht en daarnaast zijn wij dol op taal en automatiseringen. Dit zijn stuk voor stuk goede redenen om ons uit te dagen met jouw ambities.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Onze missie

Gepassioneerd om de wereld
voor iedereen toegankelijk te maken

De oprichters van Simply Translate zijn geboren en getogen in Nederland, een land dat bekend staat om haar handelsgeest en drang naar innovatie. Wij streven ernaar om deze eeuwenoude eigenschappen terug te laten komen in onze dagelijkse activiteiten. Door onze grenzeloze ondernemersambitie en achtergrond in bedrijfskunde, communicatie en informatica begrijpen wij als geen ander dat communicatie de sleutel tot vrijwel ieder succes vormt.

Sinds de start van ons bedrijf in 2013 hebben wij de missie om internationaal ondernemen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Simply Translate streeft ernaar om taalbarrières van online bedrijven af te breken door doelgericht content te leveren met behulp van onze slimme technologie. Onze doelstelling is om voor 2025 minstens 50.000 online bedrijven te hebben geholpen om de stap naar het buitenland te nemen.

Founder & CEO

Jeroen van Benten

Jeroen (1986), Amsterdam, heeft een achtergrond in internationale bedrijfskunde. Zijn passie voor ondernemen begon tijdens zijn studie. Na vijf jaar lang verschillende ondernemingen te hebben geleid, heeft hij in Simply Translate gevonden wat hij zocht. Hij streeft ernaar te blijven innoveren en heeft een leidende rol in de internationale uitbreiding. Voor de kantoorlunch maakt hij salades voor iedereen. In zijn vrije tijd leest hij graag, handelt hij in aandelen en traint hij voor IronMan.
Co-Founder & COO

Milou Buiter

Milou (1989) heeft talent voor talen: ze kan zich verstaanbaar maken in vijf talen. Met haar master in persuasieve communicatie begrijpt zij de behoeftes van onze klant als geen ander. Omdat zij zelf actief is geweest als vertaler en ghostwriter, is zij altijd en overal op zoek naar nieuw talent. Tenslotte is zij degene die precies weet welke eigenschappen jonge professionals moeten bezitten. In het weekend spot je Milou in de bruisende binnenstad, op zoek naar onbeproefde dingen en aan het kletsen met zowel lokale als internationale mensen.
Co-Founder & CTO

Dennis Rosenbaum

Dennis (1988) is een ervaren software ontwikkelaar met brede kennis in het ontwikkelen van gecompliceerde webapplicaties. Hij heeft een achtergrond in technische informatica en is verantwoordelijk voor het technisch beheer van ons platform. Daarnaast heeft hij het systeem ontwikkeld dat het leven van onze vertalers gemakkelijker maakt! Dennis houdt iedere week een Hackaton samen met een vriend, wat resulteert in veel nieuwe ingevingen.

Simpel, maar revolutionair.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.