test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js CCV Shop vertalen | Slimme vertaaldiensten | Simply Translate Skip to main content

CCV Shop vertalen

Internationaal succes met jouw CCV Shop? Wij bieden professionele vertaaldiensten voor grenzeloze groei met jouw webshop. Als trotse partner van CCV Shop ondersteunen wij webshops met slimme vertalingen om de internationale markt met vertrouwen te betreden.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Optimaliseer vertaalprocessen en bespaar geld:
Onze slimme oplossing voor CCV webshops

Overbodige processen kunnen ons en jouw organisatie veel geld kosten. Dit kwam aan het licht bij de groeiende vraag naar vertalingen voor webshops. Er waren verschillende methoden om teksten van de webshop te verzamelen, zoals kopiëren en plakken, wat helaas veel tijd kost. Daarnaast dient de vertaler toegang te krijgen tot jouw back-end, en dus tot de volledige financiële administratie, dat is echter verre van ideaal. Er zijn tal van processen waarbij meer gedaan moet worden dan alleen de vertaling. Kortom, er is ruimte voor verbetering en kostenbesparing. In samenwerking met CCV Shop hebben wij een totaaloplossing ontwikkeld die het vertalen van uw webshop aanzienlijk vereenvoudigt.

Officiële samenwerking met CCV Shop

Eind 2014 maakte CCV Shop (voorheen BiedMeer) bekend internationaal uit te breiden met behulp van CCV. Als vertaalbureau konden wij deze kans niet laten liggen, dus namen we direct contact op om een partnerschap te bespreken. De professionele benadering van beide partijen leidde al snel tot een synergie waarmee we een geweldige toegevoegde waarde kunnen bieden aan CCV Shop eigenaren. In samenwerking met het technische team van CCV Shop heeft Simply Translate haar handige app beschikbaar gemaakt in de App Store. Naast reguliere webshops die bij ons vertalingen bestellen, is CCV Shop zelf ook een tevreden klant van Simply Translate.

Tarieven toegespitst op jouw doel

Wij geloven dat een vast tarief voor elke willekeurige vertaling niet recht doet aan de complexiteit van de taak, of dat er altijd maar een menselijke vertaler ingeschakeld moet worden. Er is immers een groot verschil tussen het vertalen van een eenvoudige reclametekst, een ingewikkelde technische handleiding of grote catalogussen met repetitieve teksten. Wij geven jou de vrijheid om aan te geven in welke categorie jouw teksten thuishoren en welke taalexpert of machine wij moeten inschakelen. Na de selectie worden herhaalde teksten in de berekening meegenomen en verrekend met de totaalprijs. De prijs wordt vooraf voor jou berekend.

Volg deze eenvoudige stappen om te koppelen

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Aan slag mensen of AI

Een technisch hoogstandje
om een CCV Shop te vertalen

Bij Simply Translate benutten we technologische hulpmiddelen optimaal om het vertaalproces voor CCV webshop-eigenaren te versnellen. Door de synergie tussen onze intelligente software, interne specialisten en taalkundige experts, optimaliseren wij vertalingen van producten of categoriepagina’s. Met behulp van vertaalgeheugens identificeren we eerder vertaalde teksten, zoals fragmenten product specificaties of voorschriften. Dit stelt ons in staat om consistentie in het gebruik van vakjargon te waarborgen.

Na het helpen van honderden CCV-eigenaren en het verzamelen van hun feedback, kunnen we een goede inschatting maken. Bij het plaatsen van een opdracht op ons platform worden er al verwachtingen gedeeld met betrekking tot de snelheid. Mocht je willen dat onze professionals wat extra uurtjes in de nacht doorwerken, neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen ondersteunen.