test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaler Frans | Vertalingen met experts en AI | Simply Translate Skip to main content

Vertaler Engels

Op zoek naar een Franse vertaler? Wij controleren vertalers op de juiste vaardigheden en ervaring. Zo weet je zeker dat je teksten straks foutloos in het Frans staan. Vertalingen naar het Frans is een van onze meest populaire talen om naar te vertalen en daarom hebben wij allerlei ervaren Franse vertalers in huis. Stuk voor stuk documenten wij hun diploma’s en testen wij hun capaciteiten. Met ons bekwame netwerk aan vertalers helpen we dagelijks zowel grote als kleine organisaties aan Franse vertalingen die perfect bij hun doelgroep passen.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Een Franse vertaler,
pas de problème.

Bij Simply Translate werken we enkel met crème de la crème Franse vertalers. Dat betekent dat al onze Franse vertalers minstens een taalopleiding hebben gevolgd en wonen in het land waar hun taal vandaan komt. Ze hebben het vertalen van teksten tot in de puntjes onder de knie. Met de juiste flair en nauwkeurigheid veranderen ze jouw teksten in vloeiend Frans, waardoor ze heerlijk leesbaar worden. Je kunt er dus op vertrouwen dat je teksten betrouwbaar overkomen en volledig zijn afgestemd op jouw doelgroep.

Franse vertalers met een eigen sausje

Bij Simply Translate hebben we een heel batterij aan vertalers beschikbaar. Zo kunnen we altijd de perfecte match vinden voor jouw vertaalproject. Want net zoals teksten van alle soorten en smaken zijn, hebben onze vertalers ook hun eigen specialiteiten. Afhankelijk van je tekst, kijken we eerst naar de aard en ingewikkeldheid ervan. Daarna schakelen we één of meerdere Franse vertalers in die jou de allerbeste vertaling kunnen bezorgen. Technische teksten met vakjargon? Geen probleem voor onze technische vertaler Frans. Marketing teksten? Die zijn een kolfje naar de hand van onze creatieve marketing vertaler. En natuurlijk zijn er ook vertalers voor als je tekst gewoon algemeen is.

De juiste toon met een Franse vertaler

Om de allerbeste Franse vertaling te maken, werken we alleen met native speakers. Dat betekent dat onze vertalers alleen naar het Frans mogen vertalen als Frans hun moedertaal is. Veel van onze vertalers wonen dan ook in Frankrijk of het Franstalige deel van België. Door hun achtergrond en taalkennis, weten zij als geen ander de juiste toon te raken. Zo zorgen we ervoor dat de vertaalde teksten meteen aansluiten bij de Franse doelgroep.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Franse vertaling bestellen?

Een technisch hoogstandje
om content te vertalen

Bij Simply Translate combineren we vette technologie met onze Franse vertaalskills. We halen alles uit de kast: slimme software, interne experts en taalwonders, om die Franse vertalingen te perfectioneren. Met vertaalgeheugens sporen we eerder vertaalde stukjes tekst op, zoals fragmenten uit handleidingen of voorschriften. Zo zorgen we voor een consistent jargon.

Na meer dan 14.000 blije klanten en hun waardevolle feedback weten we precies wat we kunnen verwachten. Zodra je een opdracht in ons platform plaatst, krijg je al een idee van de snelheid waarmee we werken. Mocht je willen dat onze pro’s wat nachtelijke uurtjes voor je doorhalen, geef ons dan even een belletje of mailtje, zodat we je op alle fronten kunnen ondersteunen.