test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaler Engels | Vertalingen met experts en AI | Simply Translate Skip to main content

Vertaler Engels

Op zoek naar een Engelse vertaler? Wij controleren vertalers op de juiste vaardigheden en ervaring. Zo weet je zeker dat je teksten straks foutloos in het Engels staan. Als pro Engels vertaalbureau hebben wij allerlei ervaren Engelse vertalers in huis. Stuk voor stuk documenten wij hun diploma’s en testen wij hun capaciteiten. Met ons bekwame netwerk aan vertalers helpen we dagelijks zowel grote als kleine organisaties aan Engelse vertalingen die perfect bij hun doelgroep passen.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

De Engelse vertaler,
eenvoudig in te schakelen.

Bij Simply Translate werken we alleen met top-notch native vertalers. Dat betekent dat al onze Engelse vertalers minstens een taalopleiding hebben gevolgd en wonen waar hun taal vandaan komt. Zij hebben het vertalen van teksten in de smiezen als geen ander. Met de juiste touch en accuratesse toveren ze jouw teksten om in vloeiend Engels, zodat ze lekker leesbaar zijn. Je kunt er dus op vertrouwen dat je teksten betrouwbaar overkomen en helemaal zijn afgestemd op jouw doelgroep.

Welke type Engels wil je bestellen? Hoe bedoel je, welk type?

Als je je tekst naar het Engels wilt omzetten, is het belangrijk om te kiezen tussen Brits- of Amerikaans-Engels. Ze lijken misschien op elkaar, maar zijn echt verschillend! Denk aan woorden, spelling, grammatica en interpunctie. Omdat Britten en Amerikanen hun eigen regels hebben, moet je goed nadenken over je doelgroep. Zo voorkom je verwarring en zorg je dat klanten niet afhaken. We helpen je graag om het doel van je tekst te bepalen en delen onze kennis over de verschillende markten.

100% native Engels voor jouw project

Dankzij ons grote netwerk van Engelse vertalers hebben we voor elk project een specialist in huis. Van technische en marketing vertalers tot hoogopgeleide vertalers die ingewikkelde teksten aankunnen (met behoud van vaktermen of keywords). We zetten de beste vertaler(s) met de meeste ervaring op jouw teksten, zodat je super nauwkeurige vertalingen krijgt die perfect aansluiten bij je wensen.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Duitse vertaling bestellen

Een technisch hoogstandje
om content te vertalen

Bij Simply Translate maken we optimaal gebruik van technologische hulpmiddelen om ons vertaalproces te voor Engelse vertalingen. Dankzij de synergie tussen onze slimme software, interne specialisten en taalkundige experts, optimaliseren wij Engelse vertalingen. Door gebruik te maken van vertaalgeheugens, identificeren we eerder vertaalde teksten, zoals fragmenten uit handleidingen of voorschriften. Dit stelt ons in staat om consistentie in het gebruik van vakjargon te waarborgen.

Na meer dan 14.000 klanten te hebben geholpen en hun feedback te hebben verzameld, kunnen we een goede inschatting maken. Bij het plaatsen van een opdracht in ons platform worden er al verwachtingen gedeeld met betrekking tot de snelheid. Als je wilt dat onze professionals wat extra uurtjes in de nacht doorwerken, neem dan even contact met ons op zodat we je kunnen ondersteunen.