test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js SEO vertaling | Vertalingen met experts en AI | Simply Translate Skip to main content

SEO vertaling voor vindbaarheid

Om internationaal goed te scoren bij zoekmachines, is een SEO vertaling essentieel. SEO staat voor Search Engine Optimization (in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie). Zoekmachines moeten jouw website optimaal kunnen indexeren om uw webpagina’s hoog in de zoekresultaten weer te geven. Simply Translate levert maatwerk SEO-vertalingen. Wij zorgen ervoor dat de juiste SEO elementen vertaald worden in de gewenste taal om een hogere positie in zoekmachines te behalen.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

SEO vertaling,
voorzien van jouw keywords.

Met onze expertise in diverse vakgebieden weten we precies wat er nodig is voor een geslaagde SEO-vertaling. We houden rekening met verschillende elementen die cruciaal zijn voor een optimale SEO-beoordeling. Afhankelijk van jouw wensen, lever je ons de zoekwoorden aan die de vertalers in de vertalingen dienen te verwerken of upload je jouw zoekwoorden in de glossary in ons vertaalplatform. Indien gewenst kunnen we ook een aanvullend SEO-zoekwoordenonderzoek uitvoeren voor de taal waarin je de website wilt laten vertalen.

SEO-vertalingen met metadata inbegrepen

Naast het vertalen van de teksten op jouw website is het essentieel om ook de metadata te vertalen. Metadata bestaat uit extra informatie over de webpagina. Wij zorgen ervoor dat alle elementen volgens de richtlijnen worden vertaald, zoals het letten op de maximale lengte van de titel en metabeschrijving. Het resultaat is een compleet en optimaal vertaalde website voor de internationale markt.

Bij Simply Translate werken we met ervaren SEO-vertalers. Onze specialisten weten wat er nodig is om kwalitatieve vertalingen te leveren voor de internationale markt. Met behulp van een zoekwoordenlijst verwerken ze de zoekwoorden op de juiste manier in de vertaalde teksten, wat resulteert in geoptimaliseerde, zoekmachinevriendelijke pagina’s. Optioneel is dat wij met AI oplossingen de zoekwoorden in al jouw teksten verwerken.

Simply Translate ondersteunt je bij uitstekende SEO-vertalingen

Wij verzorgen SEO-vertalingen voor elke online organisatie, of je nu enkele of honderden webpagina’s vertaald wilt hebben. We inventariseren jouw wensen, geven advies over de meest geschikte oplossing, selecteren de beste SEO-vertaler voor jouw project en zorgen dat u nauw betrokken blijft bij het vertaalproces.

Wil je jouw SEO-vertalingen blijven optimaliseren? Dan is het verstandig om periodiek uw SEO-vertalingen bij Simply Translate te laten controleren. Om hogere posities in zoekmachines te verkrijgen, is het optimaliseren van jouw webpagina’s een voortdurend proces. Ook tijdens dit traject staan wij graag voor je klaar.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Aan slag mensen of AI

Een technisch hoogstandje
om content SEO te vertalen

Bij Simply Translate benutten we technologische hulpmiddelen optimaal om ons vertaalproces te stroomlijnen. Door de synergie tussen onze intelligente software, interne experts en taalkundigen, optimaliseren wij technische vertalingen. Met behulp van software zorgen wij ervoor dat onze systemen en taalspecialisten de juiste termen aangereikt krijgen, zodat jouw onderzoek op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Na duizenden klanten te hebben geholpen met het vertalen van hun websites, kunnen we een nauwkeurige inschatting maken. Voor het SEO-vertalen van teksten raden wij aan om een menselijke vertaalservice te kiezen. Bij het plaatsen van een opdracht in ons platform worden er al verwachtingen gedeeld met betrekking tot de doorlooptijd. Mocht je willen dat onze professionals een paar extra uurtjes ‘s nachts doorwerken, neem dan contact met ons op zodat we je van dienst kunnen zijn.