test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js LLM-vertalingen | Eenvoudig bestellen via ons vertaalplatform Skip to main content

LLM-vertalingen

LLM (Large Language Model) is een taalmodel dat getraind is om te begrijpen en te genereren op basis van grote hoeveelheden tekst. LLM-vertalingen maken gebruik van kunstmatige intelligentie en deep learning om betekenis en context te doorgronden, en leveren vaak nauwkeurigere en samenhangende vertalingen op dan traditionele machinevertalingen. LLM’s zijn ook beter in staat om complexe zinnen en vakjargon te verwerken. In ons vertaalplatform kun je met parameters werken die de output bepalen.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Behaal succes op meer plekken,
je regelt het in een handomdraai.

De keuze voor LLM-vertalingen versnelt je time-to-market binnen jouw budget. De snelheid waarmee content in het platform kan worden geproduceerd, is sneller dan dat je ‘simply translate’ kunt uitspreken.

Bij een LLM-vertaling is er kan je ervoor kiezen om geen vertaler in te schakelen. In veel gevallen kan dat echter wel wenselijk zijn, vooral omdat lezers kunnen afhaken op onprofessioneel taalgebruik of onjuistheden die een LLM kan produceren. In ons platform heb je naast het genereren van content dus de optie om te kiezen voor een proeflezer: een native speaker die alles nog eens goed doorleest en indien nodig corrigeert!

In ons platform kun je aangeven met welke tone of voice en bepaalde parameters je de teksten wilt laten creëren. Moeten de teksten informeel geschreven zijn of juist commercieel? Het LLM gebruikt jouw bron als basis en onze proeflezer controleert de teksten op inhoud. Voor meer vrijheid in vertalingen werkt een LLM ondersteunend voor de vertalers.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.