test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Simply Translate | eCommerce Skip to main content

E-commerce

In een alsmaar verder globaliserende eCommerce wereld, wordt uw succes niet alleen bepaald door de kwaliteit van uw dienstverlening. De kwaliteit van uw content speelt een net zo belangrijke rol.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Ons proces naar jullie internationale handel

Specifieke wensen voor
vertalingen in eCommerce

Om een voorsprong te behalen op uw concurrenten dient uw content beschikbaar te zijn in de voertaal van uw doelgroep. Zo biedt u een gepersonaliseerde ervaring aan uw bezoekers.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Opschaling vertaalvolume
en strakke deadlines

Door de ervaringen met onze klanten in de eCommerce sector, weten we als geen ander in te spelen op de branchespecifieke behoeften. Het opschalen in capaciteit in korte tijd vormt een van de belangrijkste elementen. Dit kan zijn door een strategiewijziging van bovenaf of een specifieke verandering in het assortiment, waarbij op zeer korte termijn veel content dient te worden vertaald.

Wij behalen de gevraagde capaciteit en bijbehorende strakke deadlines door de innovatieve oplossingen die wij onze klanten aanbieden. Uiteraard altijd zonder dat de kwaliteit van de vertaalde content in het geding komt.

Kennis van marketing
en technologie

Naast taalexpertise, is kennis op het gebied van marketing en technologie een vereiste om gewenste resultaten te boeken. Op het gebied van marketing denken wij mee met uw keyword-onderzoek, het toepassen van search engine optimisation en het toepassen van aanspreekvormen die aansluiten bij uw doelgroep.

Wij zetten onze technologische kennis in om koppelingen te realiseren tussen ons platform en uw content management systeem. Zo zorgen we ervoor dat we een geoptimaliseerd vertaalproces voor u ontwerpen.

Oplossingen voor eCommerce

Bij Simply Translate denken wij mee in oplossingen om uw online bedrijf sneller te laten groeien. Wij bieden verschillende vertaalservices en technologische oplossingen voor de eCommerce sector:

Wij helpen je graag verder

Voor iedere organisatie is
er een maatwerkoplossing

Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan om meer te ontdekken over onze oplossingen. Wij beschikken over de technische kennis om je time-to-market te verkorten en zetten het vertaalproces op rolletjes.

Vragen? Dennis helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Voor onze stap naar Duitsland moesten er bijna 5.000 omschrijvingen vertalen. Binnen twee jaar had Hotelspecials.de ruimschoots haar investering terugverdiend!

Ananda de Jong
Hoofd Marketing & Communicatie