simply translate

Een jaar vol hoogtepunten, zo omschrijven wij 2016. Wij hebben iedere dag hard aan onze services en ons product gewerkt om meer e-commerce ondernemingen op eenvoudige wijze van vertalingen te kunnen voorzien. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Waar wij veel bestaande klanten terug hebben gezien in 2016, hebben wij tevens veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Bovendien hebben wij nieuwe partnerschappen gevormd met verschillende webshop platformen en marketingbureaus. Iets waar wij eveneens heel trots op zijn. Nieuwsgierig wat wij afgelopen jaar nog meer gerealiseerd hebben? Bekijk onze hoogtepunten in deze infographic.

Ook voor 2017 hebben wij weer veel ambitieuze plannen om verder te groeien. Zo blijven wij ons actief richten op het verder uitbreiden van het platform en de services. Daarnaast is het ons doel om ons platform voor nog meer kleine en grote bedrijven in binnen- en buitenland toegankelijk te maken. Wij zetten ons als full service vertaalbureau graag in om uitingen van iedere organisatie meertalig beschikbaar te maken. Hierbij gaan wij verder dan enkel het leveren van professionele vertalingen. Wij verstrekken advies en realiseren maatwerk oplossingen voor grotere organisaties om internationale expansie mogelijk te maken.

Wij hopen dat ook u een succesvol jaar heeft gehad. Namens Simply Translate wensen wij u een succesvol 2017 toe. Wij hopen u in het nieuwe jaar weer bij te mogen staan waar nodig. Maar eerst nog even genieten van de oliebollen en het vuurwerk!